Företag

 

Hur mycket Ludens har du eller ni i företaget?

Homo Sapiens, den förnuftiga människan med sin lysande logik och genomtänkta strategier har fått sällskap av Homo Ludens, den lekfulla människan.
När Ludens i högra hjärnhalvan fritt får jonglerar med idéer, humor, talanger, möjligheter och visioner samarbetar med Sapiens i den vänstra, experten på struktur, planer, mål och begränsningarna. Då blommar kreativiteten och gör det möjligt att både spränga gränser och lyckas inom befintliga ramar.

 

Den kreativa människans återkomst!

Varje människa är kreativ, har specifika talanger och något att bidra med för att samhället ska vara levande. Många nyskapande arbetskreatörer inspirerar ännu fler potentiella sådana att släppa tryggheten för att förverkliga egna idéer. De trotsa Jante genom att gilla sig själva och tro på det de gör även när inte alla andra gör det. Med omöjliga visioner, självmotivering, misslyckanden, nya tag, passion och en ”learning by doing” livsstil flyttar de ribban för vad som är möjligt och utvecklar därmed samhället.

 

Ett nytt slags företagande!

-Människor, både anställda och egna företagare vill utvecklas och att tiden de lägger på arbetet känns meningsfull.
-Nyföretagandet ökar genom alla som med vågad fantasi snickrar ihop ett eget yrke av passion, talang, värderingar och försörjning.
-Yrkesgrupper som tidigare höll sig inom den egna verksamhetens område samlas numer i nätverk, utväxlar kunskap, hittar vägar till samarbete och hjälps åt att marknadsföra varandra.

RawArt i företaget – klicka och få en kick-off menu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s