Om mig!

 

IMG_1017

Jag heter Sofi och har arbetat med kreativitet de senaste 15 åren. Jag bodde i Tel Aviv och blev företagare av bara farten efter att ha fallit pladask för skaparformen papier mâché. Passionen gav mig mod att säga ja till allt som kom i min väg som hade med kreativitet, fred, gemenskap och återvinning att göra.

Efter att ha försörjt mig med att sälja mina alster på en konstnärsmarknad, tog jag steget att börja göra det jag brinner för. Nämligen hålla kreativa workshops för människor i alla åldrar, från olika sociala grupper och spridda nationaliteter både i mitt lilla kök och på andra ställen i landet. När jag sedan flyttade tillbaka till Sverige fortsatte jag i samma anda.

Genom lust, nyfikenhet och olika utbildningar har jag vidgat min kreativa horisont med andra skaparformer. Jag älskar att experimentera och uttrycka mig med med ord, dans, färger, bråte och uråldriga berättelser. Det är den kreativa processen från idé till färdigt alster som intresserar mig mest. Att följa lusten, vilja skapa något, traggla, ge upp, komma igen, hitta nya lösningar känns vederkvickande för kroppen och meningsfyllt för själen.
Jag bor på landet för jag trivs i det vilda för att regelbundet resa till min egna huvudstad Tel Aviv, där jag också fortsatt att jobba.

När jag befinner mig i ett ”kreativrum” med andra, trivs jag som mest. När människor plötsligt fattar skapandets egen grammatik, jag får en diktbok hemskickad, en inbjudan till en utställning eller någon berättar att de äntligen våga satsa på sitt drömjobb som resultat av vårt kreativa möte, då slår mitt hjärta klackarna i taket.

Utbildningar

  • Uttryckande konst– enkommunikativ arbetsform – Nadja Gruberg
  • Ledarutbildning i Frigörande Dans – Berit Hauge
  • Symbolpedagogutbildning – Symbolon Åke Högberg
  • Rituell dans – Brita Haugen
  • Nia – White Belt i Sverige och i Israel
  • Skapande svenska – St Eriks folkhögskola
  • Psykologi och sociologi – Stockholms universitet
  • Kurser med Anne Grundel, Darling Khan
  • egen privat coachning bl.a. med Mera Mål

 

                                               IMG_1041                        IMG_1012   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s